PÁV igazolás kiállítása

Az igazolás kiállításának aktuális díja IDE kattintva található!

A minősítést igazoló pályaalkalmassági véleményt a Pályaalkalmassági Igazgatóság az 1978. április 1-jét követően megszerzett PÁV minősítések eredményéről a pályaalkalmassági nyilvántartás alapján, díj ellenében, a hatályos 444/2017.(XII.27.) Korm. rendelet 3. § (3) bekezdésében foglaltaknak megfelelően állítja ki.

Kérjük, ügyintézés közben körültekintően járjon el, mert 2023 szeptemberétől változott az igazoláskérés folyamata!


Az igazoláskérelem leadása és a díjfizetés folyamata az elektronikus felületen

1. IGAZOLÁSKÉRELEM BENYÚJTÁSA
A szükséges adatok megadása után a „küldés” gomb megnyomásával véglegesítse igazoláskérő adatlapjának benyújtását. Amennyiben nem adott meg e-mail címet, a jelentkezési lapot mentse le magának! Ha megadta e-mail címét, az igazoláskérő adatlapot megkapja e-mailben, nem szükséges letöltenie azt.

2. REGISZTRÁCIÓ
Kizárólag az igazoláskérelem beküldése után lehetséges (ehhez szüksége lehet az adatlap adataira is) mert a díjfizetést csak ezután kezdeményezheti.

3. DÍJFIZETÉS
Kizárólag az adatlap benyújtása és a regisztráció után lehetséges.

Amennyiben az elektronikus űrlap kitöltésével egyidejűleg nem tud fizetni, kizárólag banki átutalást fogadunk el!


Igazláskérés menete banki átutalás esetén

1. IGAZOLÁSKÉRELEM BENYÚJTÁSA
Az elektronikus felületen a szükséges adatok megadása után a „Küldés” gomb megnyomásával véglegesítse igazoláskérő adatlapjának benyújtását. Amennyiben nem adott meg e-mail címet, a jelentkezési lapot mentse le magának! Ha megadta e-mail címét, az igazoláskérő adatlapot automatikusan megkapja e-mailben, nem szükséges letöltenie azt.

2. REGISZTRÁCIÓ
Kizárólag az igazoláskérelem beküldése után lehetséges, ehhez szükség lehet az adatlap adataira is!

3. DÍJFIZETÉS
Az igazolás díját a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság OTP Banknál vezetett 11711003- 21463062-00000000 számú számlaszámára fizesse be! Az átutalási megbízás közlemény rovatába a jelentkezéskor kapott azonosítót írja be (J/IG-…../2024).

 

Amennyiben nem az elektronikus felületen intézi igazolás kérelmét, a dokumentumtárból letöltött, kitöltött és aláírt igazoláskérő adatlapot benyújthatja személyesen vagy postai úton a díjbefizetés igazolásával (a tranzakció jóváhagyásáról a banktól kapott visszaigazolás) együtt. Ebben az esetben az átutalási megbízás közlemény rovatába feltétlenül tüntesse fel a nevét és a „PÁV igazolás” szót (pl: Minta Éva PÁV igazolás).

Adatlap letöltése pályaalkalmassági vélemény pótlásához >>

Postázási cím: 1082 Budapest, Vajdahunyad u. 45. vagy 1438. Budapest, Pf. 477.). 
Személyes ügyintézés helyszíne: 1082 Budapest, Vajdahunyad u. 45.

Figyelem, az e-mailben történő kérelem benyújtásának lehetősége megszűnt!

Az igazoláskérő adatlap elektronikus kitöltés