Újraindultak a pályaalkalmassági vizsgálatok

2020. május 21. csütörtök

A járványügyi vészhelyzet miatt hozott korlátozó intézkedések részleges feloldását követően a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont újraindítja a pályaalkalmassági vizsgálatokat.

Ezzel egy időben megváltozott időpontokban a személyes ügyfélszolgálat is elérhetővé válik az alábbiak szerint:

H:        9:30-10:30;     és     14:30-15:30
K:        9:30-10:30;     és     11:00-12:00
Cs:       9:30-10:30;     és     11:00-12:00

A fenti időpontok a „felülvizsgálati kérelem benyújtása”, a „személyes időpont kérése pályaalkalmassági vizsgálatra” és az „igazolási kérelem benyújtása” ügyekben eljáró ügyfelekre vonatkoznak. Felhívjuk a figyelmet, hogy ezeket az ügyeket elektronikus úton, telefonon vagy postai levél formájában is el lehet intézni.

A pályaalkalmassági vizsgálati időponttal rendelkezőket és vizsgálatra érkezőket az előre közölt időpontban fogadjuk az épületben. A vizsgálatok szervezésénél előnyt élveznek azon ügyfelek, akik már rendelkeztek korábban időponttal, de azt a vészhelyzeti korlátozások miatt a Vizsgaközpontnak le kellett mondania. Ezzel kapcsolatban kiemelendő, hogy a 2020. március 19-e előtt befizetett vizsgálati díját senki sem veszítette el!

Az online helyfoglalási rendszerünket fokozatosan nyitjuk meg, ahol honlapunkról elérhető>> módon lehet helyet foglalni a nap 24 órájában, akár hétvégén is.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a vizsgálaton való részvétel kötelező feltétele a védőfelszerelés – maszk és kesztyű – viselése.  Az épületbe történő belépés hívásra történik.
Fontos hangsúlyozni, hogy betegen, rossz közérzettel senki ne jöjjön el a vizsgálatra! A társaság a veszélyhelyzetre való tekintettel – a fertőzési kockázatok mérséklése érdekében – rugalmasan kezeli az akár a vizsgálat napján beérkező lemondásokat is, és ilyen esetben az érintettekkel személyesen egyeztetve ingyenesen biztosít új időpontot.

Köszönjük ügyfeleink megértését és türelmét!

MA ESTE RÖVID IDEIG A KÖKÉNY RENDSZER NEM LESZ ELÉRHETŐ

Címke: KÖKÉNY,

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy április 5-én, pénteken 21:00 és 21:30 között a KÖKÉNY rendszer tervezett karbantartása zajlik, amely időtartartam alatt a rendszer nem lesz...

VASÚTI VIZSGABIZTOSI FELKÉSZÍTŐ - 2024

Címke: VASÚT,

A vasúti vizsgabiztos jelölteknek a vizsgabiztosi névjegyzékbe történő felvételi kérelem beadását megelőzően a Vasúti Vizsgabiztosi és Ellenőrzési Osztály által szervezett, a vizsga lebonyolításának módjáról szóló, két napos felkészítőn kell részt venniük. Első...

ÁTMENETI SZÜNET A VASÚTI ÜGYFÉLFOGADÁSBAN

Címke: VASÚT,

2024. március 26-án 11:00 után az ügyfélfogadás szünetel a Vasúti Vizsgaközpontban (az érintett helyszín: 1033 Budapest, Polgár utca 8-10.). A Vasúti Vizsgaközpont ügyfélszolgálatának félfogadási ideje az alábbi oldalon érhető el: https://vizsgakozpont.hu/vasut/elerhetosegek ...

Tájékoztató egyes vasúti időszakos vizsgák módszertanának változásáról

Címke: VASÚT,

2024. május 2-ától az alábbiakban felsorolt vasúti időszakos vizsgák számítógépes tesztvizsga formájában valósulnak meg: Nem járművezető infrastruktúra vizsgák, a következő...